Monday, August 17, 2009

::~12::~Pendek Update


Kali ni, saya berjanji akan update pendek jek... janji ni, btul... tak tipu! hoho~



Heh.. nak tanya, pernah tak mata korang berkedip-kedipan @ berdenyit-denyitan @ berkelip-kelipan macam bintang ? Itulah yang sedang saya alami 2-3 hari nie, bermula dari hari sabtu lepas sampailah hari ini.. still lagi mata ni buat aksi 'dup-dap' nye tue.. hish.. Sebelum nie, biasa la jugak kena.. Tapi, paling lama pun 5 minit jek... takda la smpi 3-4 hari nie.. hist... Kalau mata kanan yang kena, syok jugak... tapi ni, mata kiri.. itu masalahnya... :(

Ada orang kata, kalau mata belah kanan kelip-kelip, maknanya ada orang rindu + sayang + teringat kat kita ? betul ke ? Heh.. Kalau mata belah kiri pulak, orang tua-tua & muda-muda kata ade orang jeles @ bencikan @ nyampah @ bala buruk akan menimpa kita... hish, betul ke ? huHu.. Harap2, semuanya takleh pakai laah ek..

Btw, tolong doakan mata nie pulih seperti sediakala ek.. susah laa kalau beliau asyik dup-dap aje neh, nak-nak bila tengah study... Terasa macam tulisan tue timbul, then tenggelam balik.. Haih~

Alaa... nak tulis lagilah... Tapi disebabkan tajuknye pun da name 'pendek update' (hodoh seh name title nie), so kene makbulkan lah.. Okay la.. Till then~

p/s : Untuk entry nie jek pendek, entry lain... wallahualam.. hak~ =P

Click to Share With Others :
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

9 comments:

iwan @ reez @1 @ e1 on August 18, 2009 at 6:52 AM said...

hahaha... karut sumer tuu. it is better u come and c the specialist. the doctor knows the cure. btol x???? wawawawaaaa =))

Some1 Secret89 on August 18, 2009 at 4:18 PM said...

kut2...mata belah kiri ko nak tambah power kut...? try tenung dinding...ade kuar laser x? ade pndngn x-ray ke...? haha~ try la g check kat kdai spect tu. ak bru jek wat speck baru. ngeee~ ;P

ZaaRz on August 18, 2009 at 5:19 PM said...

iwan : bukan bro ke yang cakap dalam ym ari tue pasal mata kelip2 tue ? haha~ :P ooooW... bro ajar mende y ngarut2 kat adiK ek.. T-T

Najmah : Huish.. macam mate X-men plak.. Hee, nak tengok spek baru ko... mesti hensem dan kacak... kan ? ngaaa~ :-B

Some1 Secret89 on August 18, 2009 at 5:29 PM said...

uiks! pkcik! tulis nme btol ak npe ny...?? aiyooo~ segan ak duh. hehe. eh, msti laaa. cun wooo spek bru ak. ;P ngeee~

ZaaRz on August 18, 2009 at 5:40 PM said...

Heh.. abih tue ? salah ke nak tulis ? heh, takkan aku nak tulis nickname BUDAK COMEL PRASAN TAK COMEL plak... hohoho... heh, nak tengok! nati update la blog ko ngan gambor spek ek! takde gambor ko pun takpe, y penting spek kene ade.. haha..

Some1 Secret89 on August 18, 2009 at 11:15 PM said...

hahaha~ bro~ ko ni mmg la. ptut la ak syg sgt kat abg ku yg sorg ni~ suke wat ak sengih sorg2 taw! cm xbtol je ayt ko tu laaaa. aiyooo~ BUDAK TAK COMEL PRSAN COMEL logik la jugak. i'm expecting u to kutuk me wut...skalik...adehh...asl ko baek sgt xkutuk ak ni weh...?? ;P

ZaaRz on August 19, 2009 at 8:36 PM said...

Well, im too good to be true ? right ? haha.. alah, bile lagik nak berbaik ngan ko.. bulan2 syaaban nie, kena laa baik2 skit... nati ramadhan, lagik baik... masuk pose, baik kuasa 44 plak.. baru lah duit raya ntuk aku ada, kan ?

dylla on August 25, 2009 at 8:15 PM said...

iyskk..wak nih..byknye skit eh..jap skit tkak,jap skit mate..skit mte msti sbb byk skodeng@ usha2 org ehh..huhu

ZaaRz on August 26, 2009 at 6:03 PM said...

huhuh.. terkantoi plak bab2 skodeng tue.. isk.. tp takpe kan ? kalau skodeng rumate orang jek... ;) rasenye tak salah... hoho

Post a Comment

 

[::~The Bebeller~::]

My Photo
ZaaRz
Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Saya tak suka menulis. Tapi saya suka bercerita. Dengan itu tak bermaksud saya suka cakap, saya seorang yang pendiam aje. Tak reti nak cerita pasal 'orang lain', kutuk-mengutuk, fitnah-menfitnah, caci-mencerca bukan style saya. Saya hanya menulis fasal diri saya dan mereka-mereka di sekeliling saya. Semua cerita yang saya karang, merupakan pengalaman istimewa untuk saya. Dengan tambahan rakan-rakan sebagai penyeri, family yang menceriai hidup ini, dan mak ayah sebagai pelengkap hidup, saya rasa hidup saya amat bermakna. Kerna diriku sungguh berharga, auu! Anyway, kalau saya rajin, banyak masalah yang perlu diluahkan, or even ada idea nak sembur-sembur sini, ada lah post baru. tiba time malas? Maaf aja la. Oh ye, saya tak ramai kawan. Cuma ramai peminat aje, hotttt kan saya? Hidup & diri saya simple. Dan Alhamdulillah dengan kesimple-lan itu, saya jadi diri saya yang sebenar-benarnya. Terima Kasih buat kengkawan yang bakal mahupun pernah bergelar kawan saya. Anyway, hontouni arigatou kerana singgah sini.. =)
View my complete profile

[::~Recent Entries~::]

Powered by Zaarz

[::~Top Commenters~::]

Powered by Zaarz

| ::~EnDLeSS ThouGhT oF MiNe~:: © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |