Monday, August 17, 2009

::~13~:: Testing-Tesing Emoticon!!


HoHo.... Takde pape sebenarnye.. Just nak testing-testing mende baru blajar skit...



Saya nak senyum... senyum

Senyum sampai kuar lidahlah... jelir

Ooopss... tak baik jelir-jelir, tuhan marah..takbole
Awak pandai buat tak?
ihikhik

Saya suka la mende nie seme...love love

Tapi macam bertambah berat nak load jek.. Heh.. nangih T_T

Tuejek laah nak gitau... Papai... babai

Click to Share With Others :
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

8 comments:

iwan @ reez @1 @ e1 on August 18, 2009 at 6:53 AM said...

mcm mane nak buat tuuu??? best nyer emoteicon tuuu... ajo ajo!!!

Melancolic on August 18, 2009 at 2:45 PM said...

ok

Some1 Secret89 on August 18, 2009 at 4:23 PM said...

bro...how come i dont see anything...? ptutnye de icon smiley ke...? yg ak nmpk... :) :P :( ;)) :x :(( jek. huhu~

Some1 Secret89 on August 18, 2009 at 4:31 PM said...

ops! suda nmpk. ;) ngeee~ nice, bro. cun-ted. cm VF la plak. hehe~ ;)

ZaaRz on August 18, 2009 at 5:15 PM said...

Iwan... : eRk... Senang aje... ;) taip jek adding emoticon in blog kat google, terus die ade ajar kat citue... ;)

ZaaRz on August 18, 2009 at 5:17 PM said...

Some1 : memang aku tiru vF pun... da lame nak buat, tapi tak reti.. semalam dapat hidayat nak buat, so terbuat la..

dylla on August 25, 2009 at 7:30 PM said...

wah...maen2 testing eh??bestnye..ahaks3

ZaaRz on August 26, 2009 at 6:01 PM said...

Hehe... tapi nie tak gune manual, orang install greasemonkey aje... ;)

Post a Comment

 

[::~The Bebeller~::]

My Photo
ZaaRz
Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Saya tak suka menulis. Tapi saya suka bercerita. Dengan itu tak bermaksud saya suka cakap, saya seorang yang pendiam aje. Tak reti nak cerita pasal 'orang lain', kutuk-mengutuk, fitnah-menfitnah, caci-mencerca bukan style saya. Saya hanya menulis fasal diri saya dan mereka-mereka di sekeliling saya. Semua cerita yang saya karang, merupakan pengalaman istimewa untuk saya. Dengan tambahan rakan-rakan sebagai penyeri, family yang menceriai hidup ini, dan mak ayah sebagai pelengkap hidup, saya rasa hidup saya amat bermakna. Kerna diriku sungguh berharga, auu! Anyway, kalau saya rajin, banyak masalah yang perlu diluahkan, or even ada idea nak sembur-sembur sini, ada lah post baru. tiba time malas? Maaf aja la. Oh ye, saya tak ramai kawan. Cuma ramai peminat aje, hotttt kan saya? Hidup & diri saya simple. Dan Alhamdulillah dengan kesimple-lan itu, saya jadi diri saya yang sebenar-benarnya. Terima Kasih buat kengkawan yang bakal mahupun pernah bergelar kawan saya. Anyway, hontouni arigatou kerana singgah sini.. =)
View my complete profile

[::~Recent Entries~::]

Powered by Zaarz

[::~Top Commenters~::]

Powered by Zaarz

| ::~EnDLeSS ThouGhT oF MiNe~:: © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |