Sunday, August 30, 2009

::~17~:: I’m Not Feeling Sad!


Salam..

HuH, Apa pendapat korang bila seorang lelaki menjatuhkan air matanya secara tak-terpaksa ? Adakah beliau tengah dilanda masalah yang besar ? atau kesedihan ? atau kegembiraan ? Memang la, ade orang cakap air mata pun boleh keluar kalau seseorang lelaki tue tengah gembira sampai bergolek-golek gila...Rasanya, bukan lelaki jek cam nie, pompuan pun sama.... Kan? senyumkenyit

Btw, kenape tajuk diatas bebunyi sebegitu yep ? Serius... Saya tak sedih langsung. Tapi kenapa tajuk begitu plak yang menjadi pilihan ? agaknya, dah takde tajuk lain kot.... Kan ? (menegakkan kabel yang ade current flow) Heh, sorry... saye tak berapa pandai sangat nak memilih-milih tajuk nie....



Jeez, actually... saye sekarang dalam keadaah sedih lah.. Takkan nak menipu! Ola.. Pening... Sedih.. Menaip nie pun tengah sedih... WTH lelaki sedih masa-masa cengginie ? :damn:Gila, tengah malam pulak tue... Ape hati dah jadi selembut kapas ke ? Be strong, Azhar!! Macam mana rasanya bila tak dapat nak melihat orang yang kita sayang ekh ? Bila tengok, terus menitis air mata.... Heh, ni bukan cerita sedih coz rindu kat kampong halaman atau mak ayah taw... memang tiket balik dah habis, tapi rasanya kuat lagik nak menghadapi perasaan ntah-balik-ntah-tak beraya nanti... Perasaan ni timbul bila..... Hah, takde pape... tp percayalah, saya sayang sangat beliau... dan sayang sangat2... T____T sorry, im not a good person who can conveys his feelings and reveal it to d others person! Im just an ordinary boy, a boy who has feeling to be loved and to love someone.. Okey, taknak membebel lagik.. Da basah gila keyboard nie...

Please... Trust me.... I don’t want to be far-far-far away from you...! Ramadhan...

Dulu, ade jugak kawan baik nak berkongsi-kongsi masalah... nak nangis depan beliau pun, rase sronok aje.. Tapi skarang, dah takde pape antara kami.. so, biarlah blog ini aje yang menjadi tempat meluahkan ape-ape yang terdetik dalam hati.... Thanks! Saya sayang blog saya lebih lah... tapi kurang sikit dari laptop niee.. !


Haah.. kali terakhir saya menangis, tahun lepas kot... sebab diorang kat atas nie laa pergi meninggalkan saya... Cimey & Cikey.... Name yang diberi oleh NDS... Hah, teringat pulak kat beliau... topi


Click to Share With Others :
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

8 comments:

yariennisha on August 30, 2009 at 1:56 AM said...

Haa..? Aku konpius la bile bace.
ape yg kau sedihkan sgt ni?
arnab² tu ke?
Huhhu..

ZaaRz on August 30, 2009 at 3:07 AM said...

Hohoho... Memang tujuan aku buat cenggitu nak menkonfusekan orang-orang yang lalu lalang kat sini... haha... :P~

Banyak mende aku sedeh lorh... Hanis~

Some1 Secret89 on August 30, 2009 at 6:32 PM said...

adoiii~ its ok la bro...for a guy to actually cry. nothing's wrong with that, ok. we're all human. we have our feeling. =)


tapi tamaw sedey lama2. tak besh. ;) all the best and good luck in everything u do, mr. ;)

ZaaRz on August 30, 2009 at 10:50 PM said...

Hehe... Thanks You for uR comments, Mrs Najmah... ;) Glad to have u, last nite.. oops... macam ade pape aje.. haha... :) Da ok balik daa... :D

fatrisya on August 30, 2009 at 11:00 PM said...

comey kn cimey n cikey 2.. =)

ZaaRz on August 31, 2009 at 12:10 AM said...

haah... comel jugak, tengoklah sape pemberi name die.. ;) tapi dah takde da dorang tue.. sedey2.. T-T

yariennisha on September 1, 2009 at 12:02 PM said...

Alahai.. sabar ye.. memang hidup kita ni takleh lari dari rasa sedih tu.. ade je memanjang.. tapi, takleh la nak layan sangat sentiasa.. kesian perasaan² lain tak dapat perhatian..
hehe.
Be strong, kawan! ^^

ZaaRz on September 1, 2009 at 1:40 PM said...

Heheh... Thanks! Da strong da nak menghadapi seme2 nie.. Tapi tak strong bile nak stadi untuk PSM neh! ade nasehat tak ? :)

Post a Comment

 

[::~The Bebeller~::]

My Photo
ZaaRz
Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Saya tak suka menulis. Tapi saya suka bercerita. Dengan itu tak bermaksud saya suka cakap, saya seorang yang pendiam aje. Tak reti nak cerita pasal 'orang lain', kutuk-mengutuk, fitnah-menfitnah, caci-mencerca bukan style saya. Saya hanya menulis fasal diri saya dan mereka-mereka di sekeliling saya. Semua cerita yang saya karang, merupakan pengalaman istimewa untuk saya. Dengan tambahan rakan-rakan sebagai penyeri, family yang menceriai hidup ini, dan mak ayah sebagai pelengkap hidup, saya rasa hidup saya amat bermakna. Kerna diriku sungguh berharga, auu! Anyway, kalau saya rajin, banyak masalah yang perlu diluahkan, or even ada idea nak sembur-sembur sini, ada lah post baru. tiba time malas? Maaf aja la. Oh ye, saya tak ramai kawan. Cuma ramai peminat aje, hotttt kan saya? Hidup & diri saya simple. Dan Alhamdulillah dengan kesimple-lan itu, saya jadi diri saya yang sebenar-benarnya. Terima Kasih buat kengkawan yang bakal mahupun pernah bergelar kawan saya. Anyway, hontouni arigatou kerana singgah sini.. =)
View my complete profile

[::~Recent Entries~::]

Powered by Zaarz

[::~Top Commenters~::]

Powered by Zaarz

| ::~EnDLeSS ThouGhT oF MiNe~:: © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |